Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Coincidance Táncszínház: Fairplay - Sportóriások legendája


MOM Kulturális Központ

2017. október 24. 19:00

Amikor béke van és a jóléti társadalom fogalma értelmet nyer a hétköznapokban, amikor az élet nem a túlélésről szól, hanem tényezőt képez a mindennapok minősége is, az ember törvényszerűen vágyni kezd határainak feszegetésére. Keressük a többet, az újat, a mást: az élet katartikus jelenlétét a megszokás és a nyugalom kipárnázott ösvényén. Más és más módon, de éhezünk a katarzisra és az eufóriára – ezért nyerhet teret magának újra és újra a művészet és a sport. Számtalan különböző módon élhetjük ezt meg, az élmény azonban ugyanabból a vágyból fakad, és ugyanahhoz az állapothoz vezet. Sport és művészet – a katarzis, a mindent elsöprő, túlcsorduló létélmény két diadalittas vezére, amelyek életünket többé, színesebbé, valódibbá teszik.

Az előadás egy fiatal fiú álmain és küzdelmein keresztül mutatja meg, hogy mit jelent a semmiből indulni, kitartani, végül célba érni. Hogy mi az, amiért érdemes küzdeni, és mit ad, mire tanít, miben nevel, miben támogat a sport. Fairplay – Sportóriások legendája című táncelőadással Gyulai Júlia a Coincidance Táncszínház művészeinek közreműködésével nem titkolt módon édesapjának, Gyulai István egykori sportkommentátornak és sportlegendának állít emléket.

Előadják: a Coincidance Táncszínház művészei